Walibi Belgium

Walibi Belgium breekt volgende maand twee attracties af

12-08-2017, 17:37 uur | Reacties

Bezoekers van Walibi Belgium kunnen deze maand voor het laatst een ritje maken in twee attracties. Zowel kinderachtbaan La Coccinelle als het treintje MusicXpress wordt in september afgebroken om plaats te maken voor nieuwe attracties. De exacte sluitingsdata zijn nog niet bekend.

De MusicXpress onderging vijf jaar geleden nog een grote opknapbeurt. Toen sprak het park over "een nieuwe en unieke muzikale ervaring voor de bezoekers" met "special effects en verschillende verrassende animaties". Blijkbaar sloeg het concept niet aan. Komende maand verdwijnt de attractie definitief.

ZIE OOK: Gigantische toekomstplannen Walibi Belgium: drie nieuwe achtbanen, tien nieuwe attracties

La Coccinelle wordt later opnieuw opgebouwd op een andere plek in het park. Het is nog niet zeker wanneer de kinderattractie uit 1999 weer operationeel is. Op de vrijgekomen locatie opent in 2018 een familieachtbaan met een Hawaiiaans thema.

Walibi Belgium kondigde deze zomer voor meer dan 100 miljoen euro aan investeringen aan. De komende jaren opent er elk jaar minimaal één nieuwe attractie. Voor 2021 staat een spectaculaire mega-achtbaan op de planning.

ZIE OOK: Ontwerp van nieuwe mega-achtbaan Walibi Belgium uitgelekt

Reacties