Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland verlengt openingstijden vanwege drukte

03-08-2017, 12.01 uurBeeld: Bram van den Heuvel

Toverland is de komende weken een uur langer geopend dan gepland. Vanwege de drukte sluit het Limburgse pretpark tijdens de bouwvakvakantie om 19.00 uur in plaats van 18.00 uur. Op woensdagen in die periode gaan de poorten pas om 23.00 uur dicht.

Eigenlijk zou Toverland deze zomer tot 18.00 uur open blijven. "Maar we merken een extra stijging in de bezoekersaantallen nu in Zuid-Nederland de bouwvak begonnen is", zegt operationeel directeur Benny Steijvers.

Gisteren beleefde het attractiepark de drukste dag van 2017 tot nu toe, met zo'n negenduizend bezoekers. De bouwvakvakantie in Zuid-Nederland loopt nog tot en met zondag 20 augustus.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be