Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
The London Resort

Grote twijfels over megapretpark Londen

01-08-2017, 17.41 uur

Gaan de plannen voor een gigantisch pretpark in de buurt van Londen ooit nog door? Veel Britten hebben daar hun twijfels over nu het megaproject voor de vierde keer is uitgesteld. De initiatiefnemers laten weten dat het park op zijn vroegst opent in 2023. Dat is vier jaar later dan oorspronkelijk de bedoeling was.

Op de officiële Facebook-pagina van het project wordt teleurgesteld gereageerd. "Vier jaar na de aankondiging lopen jullie al vier jaar achter op het schema", sneert Dave Howatson. "Dus in principe is er niets gebeurd? Het wordt gewoon gênant. Ik hoor het wel als de werkzaamheden beginnen."

"Ik denk niet dat het er ooit nog van gaat komen", zegt Daniel Orme. "Het gaat gewoonweg niet gebeuren", vreest Andrew Byles. Charlie Booker: "Om eerlijk te zijn denk ik niet dat het nog doorgaat."

De bouw kost naar schatting 3,5 miljard euro. Tot voor kort werkten de initiatiefnemers samen met filmmaatschappij Paramount, maar het entertainmentbedrijf heeft zich onlangs teruggetrokken. Sindsdien wordt het project London Resort in plaats van London Paramount genoemd. Plannen voor attracties rond Paramount-films als Star Trek en Mission: Impossible zijn van de baan.

Meer The London Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be