Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Pony's in Attractiepark Slagharen verdwijnen eind oktober

01-08-2017, 16:45 uur | Reacties

Attractiepark Slagharen neemt eind oktober definitief afscheid van de bekende pony's. Op zondag 29 oktober is het voor het laatst mogelijk om een vakantiehuisje met een pony te huren. Ook de Indian Pony Ride in het pretpark sluit na die datum. Dat bevestigt directeur Wouter Dekkers.

Looopings kon in januari al melden dat de pony's in het najaar zouden verdwijnen. Nu is duidelijk wanneer de dieren precies vertrekken. "We zijn bezig om een goed onderkomen voor ze te zoeken", vertelt Dekkers.

ZIE OOK: Attractiepark Slagharen stopt met pony's bij vakantiehuisjes

De pony's in het vakantiepark hoorden bij de Buffalo Ranch Houses, die binnenkort worden gesloopt. "De accommodaties zijn behoorlijk verouderd", geeft de directeur toe. Dit jaar nam Slagharen tientallen nieuwe vakantiehuizen in gebruik, de zogeheten Raccoon Lodges.

Bij veel Nederlanders staat het Overijsselse pretpark nog steeds bekend als Ponypark Slagharen, ook al wordt die naam al negentien jaar niet meer gebruikt. Tussen 2008 en 2014 waren de pony's al even weg. De voormalige directrice bracht ze terug omdat ze dacht dat er behoefte aan was.

ZIE OOK: Slagharen poetst oubollig imago weg met hippe vakantiehuisjes

Reacties