Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Halloween Nightmares

Bedenker van nieuw spookhuis Utrecht viel bezoekers Walibi lastig

24-07-2017, 22.19 uurBeeld: Jens Oomen

De bedenker van het nieuwe spookhuis Halloween Nightmares in Utrecht is enkele jaren geleden op staande voet ontslagen bij Walibi Holland. Voordat Dion Varossieau zelf spookhuizen ontwikkelde, werkte hij als scare actor bij de Halloween Fright Nights in Walibi. Daar viel hij bezoekers lastig, vertellen verschillende ingewijden aan Looopings.

"Hij was volledig incompetent", zegt een voormalig medewerker van het Halloween-evenement in Walibi. "Hij speelde een clown. Er kwamen regelmatig klachten binnen, bijvoorbeeld over dat hij bezoekers sloeg met voorwerpen."

Varossieau werd meermaals gewaarschuwd, weet een andere oud-medewerker. "Maar hij luisterde niet. Op een avond is hij tijdens het werken op straat gezet. Dat hadden ze eigenlijk al veel eerder moeten doen."

Nu is Varossieau het creatieve brein achter Halloween Nightmares, het grootste spookhuis van de Benelux gelegen in het Utrechtse winkelcentrum The Wall. De griezelattractie van 2400 vierkante meter gaat eind september open. Entreekaarten kosten 15 euro.

Looopings heeft Varossieau meermaals gevraagd om op het bericht te reageren. Hij heeft daar geen gebruik van gemaakt. Eerder liet hij wel weten dat het nieuwe spookhuis "duizend keer beter" wordt dan de Halloween Fright Nights in Walibi Holland.

Meer Halloween Nightmares
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be