Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Kindermishandeling bij de Efteling: vrouw geeft kind meerdere klappen

21-07-2017, 10.00 uur

Bij de Efteling is donderdagavond een kind mishandeld. Beveiligers zagen op camerabeelden hoe een 43-jarige vrouw uit Tilburg een jong kind meerdere keren in het gezicht sloeg. Het slachtoffertje zou zo'n tien klappen hebben gekregen. De vrouw is meegenomen door de politie.

Het incident vond plaats bij de bushalte van het pretpark. De Efteling schakelde rond 21.30 uur de politie in. Na het zien van de camerabeelden hebben agenten de vrouw opgepakt. Waarschijnlijk is ze de moeder van het kind.

Ook bleek dat de agressieve vrouw die dag al eerder geweld had gebruikt bij de kleuter. Andere Efteling-bezoekers hadden dat gemeld bij de beveiliging. Het kind, dat nog geen 5 jaar oud is, kon worden overgedragen aan Jeugdzorg.

Een woordvoerder van het attractiepark wil niet inhoudelijk op het voorval ingaan. De recherche onderzoekt de zaak.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be