Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Parkeerkaarten Efteling voortaan ook online verkrijgbaar

21-07-2017, 16.26 uur

Zijn de lange rijen voor de parkeerautomaten in de Efteling straks verleden tijd? Sinds deze week kunnen bezoekers van het attractiepark hun parkeerticket ook vooraf bestellen op internet. Tot nu toe was dat alleen mogelijk met toegangsbewijzen.

Gasten moesten na afloop van een dagje Efteling dan verplicht in de rij staan bij het entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen om een uitrijkaart op te halen. Vanaf nu is dat dus niet meer nodig.

Een parkeerkaart kost 10 euro per auto. Bezoekers kunnen hun ticket thuis afdrukken of ter plekke laten zien op hun smartphone. Vooralsnog zijn de kaarten geldig tot en met 11 februari 2018.

Binnenkort worden bij de ingang ook twee ticketautomaten in gebruik genomen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be