Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Bezoekers Disneyland Paris kunnen meet-and-greet met Vaiana reserveren

18-07-2017, 22.36 uur

Disneyland Paris heeft een nieuw reserveringssysteem geïntroduceerd bij een populaire meet-and-greet-locatie. Bezoekers die met Vaiana uit de gelijknamige animatiefilm op de foto willen, hoeven voortaan niet meer te wachten. Ze kunnen ter plekke een speciale pieper ophalen.

Die gaat af als de gasten aan de beurt zijn. "Haal een pieper bij de balie, geniet van andere activiteiten in de omgeving en ga naar de speciale ingang als de pieper afgaat", staat op een informatiebord.

Vaiana is dagelijks te ontmoeten bij de uitgang van de attractie Art of Disney Animation in het Walt Disney Studios Park. In Groot-Brittannië en buiten Europa heten de film en het hoofdpersonage Moana.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be