Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Artis

Video: leeuw grijpt reiger in Artis

11-07-2017, 14.24 uur

Een reiger heeft een bezoek aan het leeuwenverblijf in Artis niet overleefd. Op een filmpje is te zien hoe een blauwe reiger in de Amsterdamse dierentuin wordt gegrepen door een hongerige leeuwin. De vogel heeft niets in de gaten als het roofdier langzaam maar zeker steeds dichterbij sluipt.

Als de reiger weg wil vliegen, is het al te laat. De video werd gisteren gemaakt door een passant. Op de achtergrond zijn kreten van ooggetuigen en een huilend kindje te horen.

Artis is waarschijnlijk niet erg rouwig om de dood van het dier. Reigers zorgen al jaren voor veel overlast in de dierentuin.



Meer Artis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be