Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Engelse goochelaar in vernieuwde zomershow Duinrell

10-07-2017, 16.31 uur

Een goochelaar uit Engeland is de nieuwe ster van de zomershow Cirque Magique in Duinrell. Dat heeft het Wassenaarse attractiepark vandaag bekendgemaakt. Illusionist Andrew Melia vertoont van 15 juli tot en met 27 augustus drie keer per dag zijn kunsten in het Zomertheater.

De jaarlijks terugkerende voorstelling staat dit seizoen in het teken van magie. Melia was eerder te zien in het tv-programma De nieuwe Uri Geller. Aan de show in Duinrell doen ook twee acrobaten, een slangenmens en vijf dansers mee.

Het Zomertheater bevindt zich tussen de attracties Mad Mill en Splash. De show is gratis toegankelijk. Er zijn voorstellingen om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be