Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-icoon Langnek moedigt deelnemers Nijmeegse Vierdaagse aan

21-07-2017, 14.46 uur

Langnek uit de Efteling steekt de deelnemers van de Nijmeegse Vierdaagse vandaag een hart onder de riem. Bij de finish van de Vierdaagse staat een zes meter hoge replica van het bekende sprookjesfiguur. Het is voor het eerst dat het pretpark het sportevenement sponsort.

"Het is een logische match: de Efteling als grootste attractiepark en de Vierdaagse als grootste sportevenement van ons land", zei een Efteling-woordvoerster eerder.

Langnek zit op een groot podium op de Via Gladiola, voorzien van afbeeldingen van Efteling-attracties en het citaat "Ik zie de finish al". Daaronder staat de tekst: "Efteling feliciteert alle wandelaars!" Sprookjesfiguren als Roodkapje en Assepoester lopen ook rond.

De 101e editie van de Nijmeegse Vierdaagse ging van start op dinsdag 18 juli. Het evenement eindigt vandaag.

De replica-Langnek is speciaal gemaakt voor de inhuldiging van koning Willem-Alexander in 2013. Toen stond de pop langs de vaarroute voor de koning in Amsterdam.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be