Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Dit zijn de 31 mooiste foto's van de nieuwe Efteling-attractie Symbolica

03-07-2017, 22.14 uurBeeld: Lisa van der Drift

Symbolica - de nieuwste attractie van de Efteling - is ongetwijfeld ook de meest fotogenieke. Fotografe Lisa van der Drift, bekend van haar Instagram-account met Efteling-foto's, wist het Paleis der Fantasie als geen ander op de gevoelige plaat vast te leggen. Looopings selecteerde de 31 mooiste foto's.

"Het unieke aan Symbolica is dat de decors 360 graden om je heen gethematiseerd zijn, er is geen centimeter overgeslagen", vertelt Van der Drift aan Looopings. "Fotograferen in Symbolica is best lastig, je bent bijna voortdurend in beweging. Maar met de juiste apparatuur en een beetje oefenen lukt het zeker om een paar mooie plaatjes te schieten."

Uiteindelijk had ze vier rondjes nodig voor de onderstaande fotoreeks. "Maar in de scènes zitten zo veel details dat ik nog steeds niet alles gezien heb."

In Symbolica gaan Efteling-bezoekers op audiëntie bij koning Pardulfus. Onder leiding van mascotte Pardoes ontdekken ze de geheime kamers van het Paleis der Fantasie. Er zijn drie verschillende routes mogelijk. Een ritje - vol speciale effecten en interactieve elementen - duurt ongeveer zeven minuten. Met een budget van 35 miljoen euro is het de duurste pretparkattractie ooit gebouwd in de Benelux.



























































Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be