Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Youtubers mogen gratis naar Walibi Holland

26-06-2017, 16.08 uur

Heb je een eigen YouTube-kanaal met minstens tienduizend abonnees? Dan mag je gratis naar binnen bij Walibi Holland. Het pretpark nodigt vloggers en andere youtubers uit om een video op te nemen tijdens muziekfestival Out of Control op zaterdag 8 juli.

Alle youtubers met een persoonlijk videokanaal komen in aanmerking, mits ze genoeg abonnees hebben. Ook moeten ze het afgelopen half jaar minimaal één video per maand hebben geüpload en minimaal één post per week op Instagram hebben geplaatst. De minimumleeftijd is 14 jaar.

De youtubers krijgen van Walibi twee entreebewijzen voor muziekfestival Out of Control, een parkeerkaart en een verrassing. Ze maken ook kans om tijdens het festival co-host te worden van youtuber Gekke Markie (470.000 abonnees) en om het Instagram-account van het attractiepark voor één dag over te nemen.

Out of Control duurt van 15.00 tot 23.00 uur. Alle attracties zijn gewoon geopend. Aanmelden kan via een formulier op de website van Walibi.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be