Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Directeur Duinrell trekt zich terug

07-06-2017, 14.35 uur

Eén van de directeuren van Duinrell zet een stap terug. Roderick van Zuylen maakt per 1 november geen deel meer uit van de directie van het Wassenaarse attractiepark. Zijn broer Philip van Zuylen neemt de dagelijkse leiding op zich, samen met commercieel directeur Dolf Zwaanswijk en financieel directeur Job de Wild.

Roderick van Zuylen blijft wel verbonden aan Duinrell. Hij wordt onderdeel van de raad van commissarissen, die later nog wordt aangevuld met twee externe leden. De huidige commissaris Hugo van Zuylen - grondlegger van Duinrell - stopt.

"Deze nieuwe structuur biedt mij de kans om mijn commerciële en financiële kennis en twintig jaar ondernemerservaring ook in te zetten voor andere organisaties en familiebedrijven", zegt Roderick van Zuylen in een verklaring. "Dat is een lang gekoesterde wens, die nu in vervulling gaat."

Duinrell trok vorig jaar circa 1,4 miljoen bezoekers. Daarmee is het op de Efteling na het best bezochte pretpark van Nederland. Dit jaar is er geïnvesteerd in tientallen nieuwe vakantiewoningen en een ingrijpende verbouwing van het Tikibad.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be