Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Zo werkt het gratis FastPass-systeem van Europa-Park

16-06-2017, 21.07 uur

Bezoekers van Europa-Park hoeven niet lang in de rij te staan voor de nieuwe vliegsimulator Voletarium. Het Duitse pretpark introduceert een gratis reserveringssysteem vergelijkbaar met de bekende FastPass uit Disneyland Paris. Daarmee kan iedereen een plek in de attractie reserveren.

Bij de ingang van Voletarium staan Time Ticket-automaten. Op vertoon van hun entreebewijs of jaarabonnement kunnen bezoekers één keer per dag een speciaal kaartje halen. Op zo'n ticket staat het tijdvak vermeld waarin gasten kunnen terugkeren. Ze hoeven dan niet lang meer te wachten. Er wordt - net als in Disneyland Paris - gebruikgemaakt van tijdspannes van een half uur.

Europa-Park doet er alles aan om de wachttijden bij de nieuwe attractie kort te houden. Zo is er ook een speciale single riders-rij aangelegd. Bovendien is Voletarium elke ochtend al om 08.40 uur operationeel. De rest van het park gaat later open.





Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be