Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling wil 3D-film over Klaas Vaak in PandaDroom

04-06-2017, 15.43 uur

De Efteling heeft plannen om de 3D-film in PandaDroom te vervangen door een totaal andere productie. Nu is in de attractie nog een oude natuurfilm te zien, maar dat gaat binnenkort waarschijnlijk veranderen. Er wordt gewerkt aan een driedimensionale film waarin zandkabouter Klaas Vaak voorkomt.

Die zou in de bioscoopzaal van PandaDroom vertoond gaan worden, vertellen ingewijden aan Looopings. Er ligt al een uitgewerkte verhaallijn klaar. Of het natuurthema van PandaDroom in zijn geheel verdwijnt, is niet duidelijk.

Een woordvoerster van de Efteling wil alleen kwijt dat een Klaas Vaak-film "mogelijk één van de ideeën voor PandaDroom" is. "Ik kan helaas niet concreter worden", aldus de voorlichtster. "We zijn met de toekomst van PandaDroom bezig, maar we kunnen nog geen details geven."

Efteling-directeur Fons Jurgens vertelde enkele jaren geleden al dat er achter de schermen werd gewerkt aan een vernieuwing voor PandaDroom. De aanpassing had eigenlijk al in 2016 af moeten zijn. Tot nu toe leek het erop dat het pretpark wederom in zee zou gaan met het Wereld Natuur Fonds, de hoofdsponsor van de attractie.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be