Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disney Cruise Line

Gigantisch cruiseschip Disney Magic in Amsterdam

25-05-2017, 23.03 uur

Het immense cruiseschip Disney Magic is vandaag voor de eerste keer aangemeerd in Amsterdam. De 300 meter lange boot maakte een tussenstop in de hoofdstad tijdens een overtocht van het Amerikaanse Florida naar Kopenhagen. Vakantiegangers mochten een dag van boord om door Amsterdam te dwalen.

Disney Magic kan het best omschreven worden als een soort varend pretpark. Op het schip zijn onder andere een groot theater, twee bioscoopzalen, nachtclubs, zwembaden en vijf restaurants te vinden. Kinderen kunnen terecht in verschillende speelgedeeltes die in het teken staan van bijvoorbeeld It's a Small World, Toy Story en de superhelden van Marvel.

Er is plaats voor 2700 gasten en 950 medewerkers. De bouw van het schip kostte 400 miljoen dollar. Op dinsdag 27 juni komt Disney Magic terug naar Amsterdam. Ook in de zomer van 2018 doet het cruiseschip onze hoofdstad aan.













Meer Disney Cruise Line
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be