Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

'Lekkerste hamburgers van de hele Efteling' bij nieuw eettentje

24-05-2017, 09.00 uur

De Efteling heeft er een gloednieuw eettentje bij. Naast de Python worden sinds dinsdag verschillende soorten burgers verkocht. Op het menu staan vers bereide hamburgers, cheeseburgers, kipburgers en vegetarische tomato burgers.

De verkoopbalie wordt niet uitgebaat door het pretpark zelf, maar door externe horeca-ondernemers. "Wij zijn door de Efteling benaderd omdat de horecacapaciteit in het park verhoogd moest worden", vertelt mede-eigenaar Marijn Minderhoud aan Looopings.

Volgens Minderhoud smaken zijn burgers zelfs beter dan hamburgers die elders in het attractiepark te vinden zijn. "Dit zijn zonder twijfel de lekkerste burgers van de hele Efteling. Ze worden speciaal voor ons gemaakt en de hamburgers bevatten 100 procent rundvlees."

Het uiterlijk van het horecapunt is door de Efteling zelf ontworpen. De uitvoering en de inrichting bepaalde Minderhoud zelf. Hij heeft zeven werknemers in dienst en zegt voorbereid te zijn op topdrukte. "Wij kunnen duizenden burgers per dag wegtikken, dus laat die mensenmassa's maar komen."

Hamburgers en vegetarische burgers kosten 4,95 euro. Voor een cheeseburger en een kipburger moet 5,25 euro betaald worden. De Efteling verkoopt zelf hamburgers en cheeseburgers voor 3,75 euro per stuk, onder meer bij Burger Backery tussen PandaDroom en Fata Morgana.





Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be