Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland stelt evenement uit na kritiek: 'Wij kunnen beter'

09-05-2017, 20.18 uurBeeld: Bob Van Dyck

Bobbejaanland heeft besloten om een groot evenement uit te stellen. Op 20 mei zou in het Vlaamse pretpark een 'urban trail' gehouden worden: een hardloopwedstrijd met een avontuurlijke route dwars door gebouwen en attracties heen.

Er kwam echter kritiek op een ingestelde leeftijdsgrens en de relatief korte lengte van het parcours. "Wel, jullie hebben gelijk, wij kunnen beter", schrijft Bobbejaanland in een bericht op Instagram. "Na overleg met de organisator hebben we daarom besloten om de Pretparkloop te verzetten naar een latere datum."

Het parcours wordt uitgebreid. Bovendien kunnen straks lopers van alle leeftijden meedoen. Wanneer de urban trail plaatsvindt, maakt het attractiepark later bekend via social media.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be