Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Epische muziek voor nieuwe Star Trek-achtbaan in Movie Park Germany

28-04-2017, 13.20 uur

Movie Park Germany heeft een nieuwe soundtrack laten componeren voor de rollercoaster Star Trek: Operation Enterprise. De firma IMAscore bedacht epische muziek voor de lanceerachtbaan, die binnenkort opengaat. Dat is te zien in een making-of-video.

"De samenwerking met Star Trek-licentiehouder CBS was zeer aangenaam, maar tegelijkertijd een uitdaging", zegt IMAscore-directeur Xaver Willebrand. "We moesten proberen om nieuwe muziek te componeren die perfect in het Star Trek-universum past. Er is natuurlijk een herkenbaar thema, maar we wilden ook nieuw materiaal voor de attractie."

Operation Enterprise is een launch coaster van fabrikant Mack Rides uit Duitsland. De attractie is veertig meter hoog en 720 meter lang, met drie inversies en drie lanceringen. De topsnelheid bedraagt 90 kilometer per uur. De openingsdatum is nog niet bekendgemaakt.



Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be