Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Lange wachtrij in een attractiepark? Speel Pretpark Bingo

24-04-2017, 21.44 uur

Dankzij een nieuw gezelschapsspel hoef je je nooit meer te vervelen in de wachtrij voor een attractie. Een bedrijf heeft Pretpark Bingo op de markt gebracht, waarbij deelnemers tijdens het wachten op zoek gaan naar voorwerpen die op een bingokaart staan.

"Een vermakelijk en origineel spel dat jullie pretparkbezoekje een extra dimensie geeft", staat op de website van de firma Didgames. Momenteel zijn er bingokaarten beschikbaar voor de Efteling en Movie Park Germany. De voorwerpen op de kaarten zijn in de parken te vinden. Wie bingo heeft, mag de volgende attractie kiezen.

Afhankelijk van het aantal kaarten betalen spelers tussen de 2 en 10 euro. "Je krijgt alles online aangeleverd, met een downloadlink in je mailbox", beloven de initiatiefnemers. "Vervolgens dien je de bingokaarten alleen nog te printen en mee te nemen naar het pretpark."

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be