Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa-pretpark gaat in zee met RTL Telekids

22-04-2017, 09.03 uur

Plopsa Indoor Coevorden, het enige Plopsa-pretpark in Nederland, slaat de handen ineen met RTL Telekids. Tijdens de meivakantie staat het overdekte attractiepark in het teken van de kinderzender, met fotomomenten en een interactieve voorstelling.

Van 22 tot en met 30 april wordt dagelijks de RTL Telekids Live-show opgevoerd. Bezoekers kunnen meedoen met een quiz en musicalworkshops.

"We hebben een één op één match qua doelgroep", zegt Telekids-zendermanager Olaf Swinarski. "Bovendien vertonen we al geruime tijd Studio 100-programma’s op de zender."

Telekids, te zien op RTL 8 en via een eigen digitaal tv-kanaal, werkt ook samen met twee concurrenten van Plopsa: de Efteling en de Julianatoren.

Meer Plopsa Indoor Coevorden
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be