Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Nieuwe Slagharen-achtbaan Gold Rush blijft langer gesloten dan gepland

21-04-2017, 17.51 uur

Opnieuw een tegenvaller voor Attractiepark Slagharen. De nieuwe achtbaan Gold Rush blijft langer gesloten dan gepland. Er zijn problemen met de fundering van de attractie. Gisteren kondigde het pretpark aan dat de triple-launch coaster waarschijnlijk tot en met zondag buiten gebruik zou zijn.

"Helaas moeten we nu melden dat het toch langer gaat duren", vertelt directeur Wouter Dekkers aan Looopings. De fundering van de attractie moet verstevigd worden. "We zijn daarbij ook afhankelijk van de levering van de juiste materialen."

Na het weekend geeft Slagharen een nieuwe indicatie. Bezoekers worden via social media op de hoogte gehouden van de voortgang. Een fandag die komend weekend zou plaatsvinden, is vanwege de problemen geannuleerd.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be