Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Open dag in nieuw Efteling-vakantiepark Loonsche Land

21-04-2017, 14.24 uur

Abonnementhouders van de Efteling mogen als één van de eersten een kijkje nemen in het nieuwe vakantiepark Loonsche Land. Op zondag 28 mei vindt er een open dag plaats waar abonnees zich voor kunnen aanmelden.

Ze krijgen dan een voorproefje van een aantal hutten, speeltoestellen en het restaurant 'De Proeftuyn'. Ook zijn er informatiepunten waar Efteling-medewerkers tekst en uitleg geven over het vakantiepark.

De open dag bestaat uit drie tijdvakken van zestig minuten, tussen 10.00 en 13.00 uur. Het aantal plekken is beperkt. Inschrijven kan vanaf maandag 24 april om 10.00 uur via de website van de Efteling. Kinderen tot en met 3 jaar hoeven niet aangemeld te worden.

Loonsche Land wordt officieel geopend op woensdag 31 mei, als de Efteling 65 jaar bestaat. Het vakantiepark - met duizend bedden verdeeld over een hotel, losstaande themakamers en vakantiehuizen - staat volledig in het teken van de natuur.







Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be