Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Spotgoedkoop naar Slagharen: entreekaarten voor 6,38 euro per stuk

20-04-2017, 21.16 uur

Een entreebewijs voor Attractiepark Slagharen is nu wel héél goedkoop. Op een Duitse kortingssite worden toegangsbewijzen verkocht voor slechts 6,38 euro per stuk. Dat is een stuk voordeliger dan de standaardprijs van 27,50 euro.

De kaarten, verkrijgbaar via de website DailyDeal, zijn tot en met eind oktober geldig. Officieel gaan de tickets voor 7,50 euro per stuk over de toonbank. Bij het invoeren van de kortingscode 'wetter17' wordt er nog eens 1,12 euro per entreekaartje van het totaalbedrag afgehaald. Daarmee komt de entreeprijs te liggen op 6,38 euro per persoon.

Slagharen is tot en met 29 oktober dagelijks geopend. Wie de nieuwe lanceerachtbaan Gold Rush wil uitproberen, kan een bezoek beter even uitstellen. Waarschijnlijk blijft de rollercoaster tot en met zondag 23 april buiten gebruik vanwege problemen met de fundering.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be