Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi gaat bezoekers vastbinden bij nieuwe attractie NeuroGen

20-04-2017, 18.52 uur

De nieuwe attractie NeuroGen in Walibi Holland wordt nóg iets heftiger. Vanaf vandaag gaan medewerkers bezoekers vastbinden voordat ze de virtualreality-beleving ondergaan. Dat bevestigt een voorlichter van het pretpark aan Looopings. "Op die manier wordt de ervaring nog intenser", zegt hij.

Wie NeuroGen binnenstapt, ondergaat een behandeling in een bewegende stoel, met behulp van een koptelefoon en een virtualreality-bril. Eigenlijk was het vanaf het begin al de bedoeling dat bezoekers met hun polsen vastgebonden zouden worden. Een keuringsinstantie stak daar naar verluidt een stokje voor.

Nu heeft Walibi alsnog een manier gevonden om de bewegingsvrijheid van 'patiënten' in te perken, met behulp van bandjes. Het systeem wordt de komende tijd getest. "Daarna bepalen we of het blijvend is."

NeuroGen is geschikt voor personen vanaf 16 jaar. Toegang tot de attractie is gratis, maar er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vooraf reserveren kost 5 euro per persoon.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be