Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Unieke video: zo ziet Big Thunder Mountain er achter de schermen uit

19-04-2017, 19.42 uur

Dankzij een YouTube-video krijgen we een kijkje achter de schermen bij Big Thunder Mountain in Disneyland Paris. Een pretparkfan filmde begin deze maand hoe de beroemde mijntrein werd geëvacueerd tijdens een technische storing. Hij kreeg de kans om de achtbaan wandelend af te leggen.

"Medewerkers vertelden ons dat we niet mochten filmen, maar als achtbaanfanaat kon ik deze kans niet laten liggen", vertelt de videomaker op zijn YouTube-kanaal 'World Of Luek'. "Mijn GoPro-camera, vastgemaakt aan mijn rugzak, heeft de hele ontruiming vastgelegd."

De video bevat unieke beelden van de onafgewerkte binnenkant van de berg en de ondergrondse tunnel. Big Thunder Mountain werd in december heropend na een ingrijpende opknapbeurt die ruim een jaar duurde.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be