Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kolmården

Nederlanders knappen Zweeds pretpark op

18-04-2017, 15.43 uur

Een groot themapark in Zweden krijgt een flinke upgrade dankzij een Nederlands bedrijf. Kolmården Wildlife Park heeft de Zuid-Hollandse ontwerp- en decoratiefirma Jora Vision de opdracht gegeven om de attracties en themagebieden in het park onder handen te nemen.

De afgelopen vijf jaar werkte Kolmården al samen met de Nederlanders voor het realiseren van een groot kindergebied en het opknappen van verschillende attracties, waaronder de safaritocht. Ook de nieuwe houten achtbaan Wildfire werd voorzien van decoraties van Nederlandse makelij.

Deze maand opende de nieuwe vliegende tapijten-attractie Bamses Flygande Matta. Jora Vision zorgde voor de aankleding in de vorm van een oude tempel. Ook werd het park voorzien van een nieuwe plattegrond.

"Dankzij onze samenwerking transformeert Kolmården van gewoon een mooi park tot een themapark met meeslepende thema's en attracties gebaseerd op verhalen", zegt creatief directeur Sjors van Roosmalen van Jora Vision.





Meer Kolmården
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be