Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell krijgt flexibele entreeprijzen: goedkoper op rustige dagen

03-04-2017, 21.14 uur

De entreeprijs van Duinrell is voortaan afhankelijk van de drukte. Op rustige dagen betalen bezoekers minder dan op drukke dagen. Wie een kaartje op internet bestelt, krijgt een kalender te zien met wisselende toegangsprijzen per dag.

De prijzen schommelen tussen 19,50 euro en 24,50 euro. Wie ter plekke een kaartje wil kopen aan de kassa, is tussen de 23,50 euro en 25,50 euro kwijt.

Afgelopen winter werd er al geëxperimenteerd met flexibele entreeprijzen bij het Tikibad. Die proef was een succes, vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Daarom gaan we hetzelfde systeem nu bij het attractiepark hanteren. Op die manier hopen we de drukte beter te kunnen spreiden."

Duinrell is niet het eerste Nederlandse pretpark dat de toegangsprijzen laat afhangen van de drukte. Attractiepark Slagharen maakt al enkele jaren gebruik van hetzelfde systeem. Sinds kort kunnen bezoekers daar ook zelf bepalen wat ze betalen voor een kaartje.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be