Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Entree Toverland ondergaat gedaantewisseling

25-03-2017, 19.38 uur

De ingang van Toverland heeft de afgelopen weken een kleine metamorfose ondergaan. Tot eind januari was de eerste loods van het Limburgse attractiepark blauw. Na een uitvoerige schilderbeurt is de grote hal met attracties helemaal groen.

"Op deze manier past de hal beter in de omgeving", zei een woordvoerster eerder. Ook de naastgelegen Tovertuin is vernieuwd. De komende weken zet men de puntjes op de i. Dan wordt er onder andere een nieuwe banner opgehangen boven de entreedeuren.

Toverland bestaat uit twee grote loodsen en een buitengebied. De buitenkant van de tweede loods, met daarin themagebied Magic Forest, was al groen. Volgend jaar wordt een nieuwe ingang in gebruik genomen.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be