Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: Looopings test Star Tours 2.0 in Disneyland Paris

28-03-2017, 20.49 uur

Benieuwd wat er veranderd is bij Star Tours in Disneyland Paris? Looopings-presentatrice Zoë Lefèvere mocht afgelopen weekend als één van de eersten een ritje maken in de vernieuwde vliegsimulator. Haar oordeel: de hypermoderne Star Wars-attractie is spectaculair, maar volkomen onbegrijpelijk voor niet-Fransen.

Star Tours was twaalf maanden lang gesloten voor een renovatie. De attractie is omgebouwd tot Star Tours: l'Aventure Continue, met steeds wisselende films, 3D-effecten en interactieve elementen. Ook zijn de wachtrij en het plein voor de ingang opnieuw aangelegd.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be