Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen verstopt goudklompjes in heel Nederland

22-03-2017, 13.34 uur

In de aanloop naar de opening van de nieuwe achtbaan Gold Rush heeft Attractiepark Slagharen door het hele land goudklompjes verstopt. Via Facebook geeft het pretpark hints over de precieze locaties. De vinders mogen samen met vijf anderen overnachten in een nieuw vakantiehuisje.

Er liggen goudklompjes in alle Nederlandse provincies. Die in Groningen is vanmiddag na twee hints gevonden. Nu staan Drenthe en Friesland op het programma.

Alle klompjes zijn voorzien van een kaartje met een actiecode en een telefoonnummer. Wie een goudklompje in handen krijgt, kan het nummer bellen om de prijs te verzilveren.

De winnaars slapen in een zogeheten Raccoon Lodge in het vakantiepark van Slagharen. Lanceerachtbaan Gold Rush opent volgens de planning op donderdag 13 april.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be