Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Hoogste punt van nieuwe lanceerachtbaan Slagharen bereikt

18-03-2017, 19.52 uur

Het hoogste punt van lanceerachtbaan Gold Rush in Attractiepark Slagharen is bereikt. Vanmiddag werd het laatste ontbrekende baandeel gemonteerd op 33 meter hoogte. Het circuit van de triple-launch coaster is nu helemaal rond.

Aan het laatste stuk rail werden drie vlaggen gehangen: de Nederlandse vlag, de Duitse vlag en een vlag van Slagharen. Gold Rush wordt gebouwd door de Duitse fabrikant Gerstlauer. Afgelopen week arriveerde de trein van de achtbaan.

Binnenkort kunnen de eerste testritjes plaatsvinden. Met een topsnelheid van 95 kilometer per uur wordt Gold Rush de snelste achtbaan met inversies in Nederland. Aanstaande maandag maakt het pretpark de openingsdatum bekend.









Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be