Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

In zo'n slechte staat is de 'Plopsaland-camping'

21-03-2017, 21.14 uur

Plopsaland De Panne kocht onlangs een nabijgelegen camping op: Camping Ter Hoeve. Maar als we online beoordelingen mogen geloven, is die camping absoluut geen aanrader. Gasten klagen over schandalig smerige wc's, afvalhopen en gevaarlijke situaties.

Het Vlaamse pretpark heeft nog een hoop werk te verrichten. "Nooit zien ze ons hier meer", schrijft een van de boze klanten op recensiesite Zoover. "De wei is schandelijk vuil, vol koeiendrek en afval. Beesten kruipen van de muren af. Douches spuiten alles nat."

Het gebruiken van de warmwaterketel was niet mogelijk. Bovendien zou een draad van de elektra bloot hebben gelegen. "Levensgevaarlijk. Ik kampeer al meer dan dertig jaar, maar nog nooit zoiets gezien." Anderen klagen over een "onverzorgd uiterlijk" en medewerkers die niets weten.

Plopsaland wil het terrein van de camping de komende jaren gebruiken om een nieuw vakantiepark van 30 miljoen euro te bouwen. Naast staanplaatsen voor caravans en tenten komen er 150 gethematiseerde bungalows.

Maar tot die plannen gerealiseerd worden, is het nog gewoon mogelijk om een standplaats op de dubieuze camping te boeken. Sterker nog: de prijzen zijn dit jaar verhoogd ten opzichte van 2016.



Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be