Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Indoor Hasselt

Brutale dieven stelen kluis met tienduizenden euro's uit Plopsa Indoor

14-02-2017, 08.36 uur

Pretpark Plopsa Indoor Hasselt is voor de derde keer in korte tijd slachtoffer geworden van inbrekers. Dieven zijn aan de haal gegaan met de volledige weekendopbrengst van het overdekte attractiepark: zo'n 50.000 euro.

De criminelen wisten zondagavond rond 22.00 uur een buitenmuur en een kluis open te breken met behulp van slijpschijven. De schade bedraagt naar verwachting nog eens 50.000 euro, bovenop het gestolen bedrag.

De diefstal werd maandagochtend ontdekt door personeelsleden. "Dit zijn professionals", luidt de reactie. "Tegelijk moeten het ook mensen zijn die het hier op hun duimpje kennen. Anders weet je niet dat je via deze muur het snelst in de buurt van de kluis komt."

Volgens Plopsa Indoor wordt het gebouw in de gaten gehouden door vijftig beveiligingscamera's. Eén van de inbrekers is te zien op bewakingsbeelden.

Meer Plopsa Indoor Hasselt
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be