Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling komt met oplossing voor satésaus-gate

12-02-2017, 23.59 uurBeeld: @Bart_kwakzalver

Een grote opluchting voor Efteling-fans die verzot zijn op satésaus. Voortaan hoeven bezoekers van het pretpark het nooit meer zonder pindasaus op de friet te stellen. Het geliefde extraatje is sinds dit weekend elke dag verkrijgbaar.

Tot nu toe werd er alleen satésaus geserveerd bij snackrestaurant de Smulpaap op het Anton Pieckplein. Dat eettentje is op rustige dagen vaak gesloten, waardoor likkebaardende pindafreaks soms noodgedwongen teleurgesteld huiswaarts keerden. Een boze Efteling-liefhebber diende afgelopen najaar zelfs een klacht in.

Nu is er alsnog een oplossing voor de satésupporters. Horecapunt De Hongerige Machinist in het Ruigrijk heeft vanaf nu ook satésaus op het menu staan. Het restaurantje, onderdeel van het Station de Oost-complex naast de Python, is dagelijks geopend.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be