Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Pizzarestaurant en mancave: nieuwe food-concepten in Attractiepark Slagharen

23-01-2017, 22.45 uur

Attractiepark Slagharen zit ook op het gebied van eten en drinken niet stil. Op drie plekken in het Overijsselse pretpark worden dit jaar nieuwe food-concepten geïntroduceerd, waaronder een pizzarestaurant en een 'mancave' met worst van de grill.

Dat vertelt een woordvoerder aan Looopings. Vandaag kwamen de eerste ontwerpen naar buiten. Het eettentje Blacksmiths', gelegen aan de rand van Main Street, wordt omgebouwd tot een soort mancave. "Denk daarbij aan speciaalbier en worsten van de grill."

Slagharen transformeert het Amerikaanse burgerrestaurant The Diner tot een Italiaans restaurant. "We gaan het hele interieur vernieuwen", aldus de voorlichter. "In westernstijl, met houtachtige kleuren." De nieuwe naam wordt Randy's Pizza & Pasta. Ook het afhalen van pizza's behoort straks tot de mogelijkheden.

Verder krijgt kindergebied Kids Country een upgrade vanwege de komst van de nieuwe lanceerachtbaan Gold Rush, met een nieuw wildwest-uiterlijk en een andere indeling. "Het bestaande horecapunt wordt verplaatst. Daar gaan we naast traditionele snacks bijvoorbeeld ook fruitdonuts verkopen."

Daarnaast wordt de Sitting Bull, het restaurant bij de wigwams in het vakantiepark, uitgebreid. Komend seizoen neemt Slagharen honderd nieuwe vakantiehuizen in gebruik. "Er is op die plek daarom meer capaciteit nodig, dus het bestaande complex gaan we uitbouwen."





Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be