Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Valkenswaard denkt serieus na over nieuw pretpark

19-01-2017, 13.05 uur

De plannen voor een pretpark bij Valkenswaard worden steeds concreter. Promotiebureau Valkenswaard Marketing wil aan de zuidkant van de Brabantse gemeente een attractiepark laten bouwen. Het Duitse familiepark Irrland dient als voorbeeld.

Het nieuwe park moet komen te liggen bij natuurpark Groote Heide, tussen Valkenswaard, Lommel en Weert. Er worden al gesprekken gevoerd met belangstellenden, vertelt Peter Moezelaar van Valkenswaard Marketing aan het Eindhovens Dagblad.

Irrland ligt net over de Duitse grens, op een half uur rijden van Venray. Het park opende in 1999 en trekt naar eigen zeggen ongeveer een miljoen bezoekers per jaar. Er zijn kleinschalige familieattracties, een miniatuurstad en verschillende dierenverblijven.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be