Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto: 'Steigers of the Caribbean' in Disneyland Paris

19-01-2017, 10.35 uurBeeld: @InsideDLParis

Pirates of the Caribbean in Disneyland Paris gaat momenteel door het leven als 'Steigers of the Caribbean'. Bij het piratenfort in themagebied Adventureland wordt een enorme steigerconstructie gebouwd. De ingrijpende werkzaamheden verraden dat niet alleen de binnenkant van de attractie, maar ook de voorgevel wordt opgeknapt.

De populaire darkride is sinds vorige week maandag gesloten voor een onderhoudsbeurt van bijna een half jaar. Pirates of the Caribbean wordt uitgerust met nieuwe speciale effecten en geavanceerde animatronics van personages uit de gelijknamige filmreeks.

Eind juni is het eindresultaat te bewonderen. Vorig jaar onderging de rest van themadeel Adventureland, met Adventure Isle, Skull Rock, La Plage des Pirates, het piratenschip van Kapitein Haak en de boomhut van de familie Robinson, al een grote opknapbeurt.

Op dit moment zijn negen attracties in Disneyland Paris gesloten voor onderhoud. Naast Pirates of the Caribbean gaat het om Casey Jr. - le Petit Train du Cirque, La Tanière du Dragon, Le Carrousel de Lancelot, Le Pays des Contes de Fées, Autopia, Star Tours, Space Mountain: Mission 2 en Studio Tram Tour.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be