Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Rolstoelers moeten plek in nieuwe Efteling-attractie Symbolica reserveren

14-01-2017, 12.28 uur

Invaliden die komende zomer een ritje willen maken in de nieuwe Efteling-attractie Symbolica, kunnen niet zomaar instappen zonder te wachten. Bezoekers met een handicap moeten vooraf een plek in de darkride reserveren met behulp van een speciaal ticketsysteem.

Dat bevestigt ontwerpcoördinator Jaap den Bleker. "Symbolica is door bezoekers met een handicap gewoon te bezoeken", zegt hij in een interview. "Om wachttijden voor hen te minimaliseren, werken we met tijdvakken. Zij kiezen straks een tijdstip en komen via een eigen ingang in de aparte wachtruimte."

Het aantal invaliden dat Symbolica per dag kan beleven, is dus beperkt. Per uur mogen maximaal zes gasten met een handicap instappen, vertellen ingewijden aan Looopings. In totaal rijden er straks 34 voertuigen door de darkride.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be