Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: Disneyland Paris presenteert avondspektakel Star Wars: A Galactic Celebration

12-01-2017, 19.44 uurBeeld: @ED92live

Het nieuwe avondspektakel Star Wars: A Galactic Celebration in Disneyland Paris is vanavond voor het eerst vertoond. De show bestaat uit videoprojecties op de gevel van de Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park, met beelden afkomstig uit de iconische sciencefictionsaga.

Tegelijkertijd vertonen verschillende bekende Star Wars-figuren hun kunsten op een groot podium voor het gebouw, waaronder Darth Maul en Kylo Ren. Voor de 3D-projecties worden zestien krachtige projectoren gebruikt. Per voorstelling is er plek voor zestienduizend toeschouwers.

De veertien minuten durende show is onderdeel van Star Wars-festival Season of the Force, dat zaterdag officieel begint. Het evenement loopt tot en met 26 maart. A Galactic Celebration is elke avond te zien, in de weekenden twee keer.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be