Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Indoor Hasselt

Veel schade bij inbraak in pretpark Plopsa Indoor

10-01-2017, 19.30 uur

Dieven hebben in de nacht van zondag op maandag ingebroken bij pretpark Plopsa Indoor Hasselt. Ze klommen over een hek met prikkeldraad heen en verbrijzelden een raam. Eenmaal binnen probeerden ze enkele kluizen met geld open te breken.

Toen dat niet lukte, besloten de criminelen om een aantal drank- en speelautomaten te plunderen. De daders maakten enkele honderden euro's buit. Er is ook veel materiële schade, melden regionale media.

De politie is een onderzoek gestart. In een reactie laat Plopsa Indoor weten dat er maar liefst dertig beveiligingscamera's in het Belgische park hangen. De dieven zouden duidelijk herkenbaar zijn op de beelden.

Meer Plopsa Indoor Hasselt
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be