Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Politie grijpt weer in bij vechtpartij in Tikibad Duinrell

05-01-2017, 10.31 uur

In het Tikibad van Duinrell heeft woensdagavond opnieuw een vechtpartij plaatsgevonden. Medewerkers en bezoekers van het overdekte zwemparadijs gingen met elkaar op de vuist. De politie heeft één vechtersbaas aangehouden.

Personeelsleden hadden vijf badgasten gesommeerd om het Tikibad te verlaten na het "schenden van de huisregels", vertelt een woordvoerder van het Wassenaarse attractiepark aan Looopings. Vervolgens werd er gevochten bij de kleedkamers.

"Een groep meiden beleefde angstige minuten", vertelt een ooggetuige op social media. "De beveiliging hapert daar aan alle kanten."

In augustus en oktober vorig jaar werd er ook al gevochten in het Tikibad. De voorlichter ontkent dat Duinrell meer last heeft van agressieve bezoekers dan andere parken. "We hanteren een zerotolerancebeleid en elk incident is vervelend, maar met honderdduizenden gasten per jaar is onenigheid helaas niet 100 procent te voorkomen."

Vanaf aanstaande maandag is het Tikibad drie weken gesloten voor een grote onderhoudsbeurt. Op zaterdag 28 januari gaan de poorten weer open.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be