Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling trakteert: 25 procent korting op entreekaartjes

02-01-2017, 16.30 uur

De Efteling begint 2017 met een exclusieve kortingsactie. Wie vóór 16 januari kaartjes bestelt op internet, krijgt 25 procent jubileumkorting. De Efteling viert dit jaar het 65-jarig jubileum. De speciale tickets zijn geldig in januari, februari en maart.

Wie gebruik wil maken van de actie, kan de goedkopere entreebewijzen bestellen op de officiële Efteling-site met de code 'efteling2017'. Een toegangskaartje kost dan geen 36,50 euro, maar 27,37 euro per persoon.

Bezoekers moeten er wel rekening mee houden dat sommige attracties gesloten zijn voor onderhoud. De Vliegende Hollander is tot en met 31 januari dicht. De Piraña gaat pas op 31 maart weer open. Paardenshow Raveleijn is van 9 januari tot en met 7 april niet te zien.

Daarnaast zijn ook de Python (10 tot en met 12 januari en 21 tot en met 23 maart), Baron 1898 (13 tot en met 17 maart), Joris en de Draak (27 tot en met 31 maart) en de Stoomcarrousel (27 tot en met 31 maart) de komende maanden tijdelijk buiten gebruik.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be