Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Bizar: Plopsaland vraagt ouders om foto's van blote kinderen te delen

21-12-2016, 16.24 uur

Plopsaland spoort ouders aan om compromitterende, privacygevoelige foto's van hun kinderen openbaar te maken. Wie kans wil maken op vrijkaarten voor het zwemparadijs Plopsaqua, moet op Facebook een foto delen van een jongen of meisje in bad.

"Zin? ?in een dag vol waterpret?", staat in de beschrijving van de dubieuze prijsvraag. "Deel? ?dan een leuke foto? ?van je kleine spruit in bad en? ?maak kans op vier? ?tickets voor Plopsaqua!"

Vele tientallen ouders plaatsten al afbeeldingen van hun naakte badderende kroost op de Facebook-pagina's van Plopsa en Omega Pharma Baby. Het pretpark werkt voor de merkwaardige actie samen met de fabrikant van babyproducten.

Niet iedereen is gecharmeerd van het initiatief. "Ik zou heel graag de tickets winnen maar een foto plaatsen van mijn kinderen gaat me toch echt te ver", zegt ene Lini. "En dan zeker met het oog op privacy en pedofilie. Nee, dan maar geen tickets."

Nathalie Verhulst is het daarmee eens. "Ik heb heel leuke foto's van mijn kleine waterrat in bad", schrijft ze. "Maar om die nu online te gaan zetten... Ik denk het niet!"



Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be