Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Gigantisch oud en nieuw-feest in Phantasialand

07-12-2016, 15.15 uur

Wie een keer iets anders wil met oud en nieuw, kan terecht in Phantasialand. Het Duitse pretpark houdt op 31 december een groot oud en nieuw-feest op zeven verschillende locaties, met wisselende thema's.

Het wildste feestje wordt gehouden in het overdekte themagebied Wuze Town, waar een dj partyhits draait. De spinning coasters Winja's Fear en Winja's Force zijn tot middernacht geopend. Bij de chique dinnershow Fantissima, gelegen naast achtbaan Temple of the Night Hawk, vindt vanaf 20.00 uur een speciaal nieuwjaarsgala plaats.

In een eventementenhal worden de hele avond hits van Queen ten gehore gebracht. Verder zijn er zesgangendiners en buffetten in het Afrikaanse hotel Matamba, het Chinese hotel Ling Bao en het Chinese restaurant Lu Chi.

Even voor middernacht verzamelen alle bezoekers zich op de Kaiserplatz in het midden van het pretpark om naar het vuurwerk te kijken. Alle arrangementen zijn inclusief drank en entertainment. Prijzen variëren van 95 euro tot 275 euro per persoon. De twee hotels zitten al vol.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be