Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen mikt op andere doelgroep met nieuwe vakantiehuizen

01-12-2016, 14.16 uur

Attractiepark Slagharen neemt komende zomer tientallen nieuwe vakantiehuizen in gebruik. De accommodaties gaan Raccoon Lodges heten en krijgen een American-Indian-thema, vertelt een woordvoerder aan Looopings. Ze worden een stuk ruimer opgezet dan de huidige huisjes.

"Het worden onze eerste huisjes met drie slaapkamers", zegt de voorlichter. "Naast zes boxspringbedden komt er een grote, moderne keuken inclusief vaatwasser. Tussen de accommodaties worden ook speeltuinen gebouwd."

Het Overijsselse pretpark hoopt met de Raccoon Lodges een nieuw publiek aan te spreken. "De huisjes zijn rustig gelegen ten opzichte van het attractiepark en daardoor ook voor andere doelgroepen geschikt."

In juni 2017 moeten de Lodges af zijn. Op de website van Slagharen verscheen al een concepttekening. Tientallen oude vakantiehuizen worden komende zomer afgebroken.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be