Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park doet mee met internethype Mannequin Challenge

20-11-2016, 10.00 uur

Europa-Park speelt in op de laatste internethype: de Mannequin Challenge. In een video is te zien hoe medewerkers van het Duitse attractiepark stokstijf stil blijven staan terwijl de camera langskomt, als ware het paspoppen.

De Mannequin Challenge is in in een maand tijd uitgegroeid tot een wereldwijde online rage. Het filmpje van Europa-Park - tot nu toe goed voor bijna 100.000 kijkers op Facebook - toont hoe de makers van winterse ijssculpturen druk aan het werk zijn.

Er worden onder de noemer 'Magic Ice' dertig sculpturen gemaakt, met een totaalgewicht van zo'n 150 ton. De ijsfiguren van maximaal vier meter hoog zijn deze winter te vinden in het Spaanse themadeel van Europa-Park.



Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be