Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Directeur Bobbejaanland vindt Efteling beste pretpark

16-11-2016, 22.00 uur

Yves Peeters, de nieuwe directeur van Bobbejaanland, is fan van de Efteling. In een interview vertelt hij dat hij behoorlijk onder de indruk is van het Brabantse sprookjespark. Hij noemt de Efteling zelfs zijn favoriete pretpark.

Op de vraag welk attractiepark Peeters het best vindt, antwoordt hij: "Dan moet ik eerlijk vertellen dat dit toch wel de Efteling is. Daar doen ze echt heel mooie dingen, vooral conceptioneel." De directeur, die in augustus werd benoemd, deed zijn uitspraken in gesprek met fansite TPF.

De Bobbejaanland-baas ziet het Limburgse attractiepark Toverland ook als een geduchte concurrent. "Het is wel degelijk concurrentie, dat merken we zelfs aan onze Belgische bezoekers. Ze doen natuurlijk ook leuke dingen, daar moeten we eerlijk in zijn."

Bobbejaanland werkt samen met zowel de Efteling als Toverland. Abonnementhouders van 't plezantste land krijgen 4 euro korting op de entreeprijs van de Efteling en 30 procent korting op een kaartje voor Toverland.

Over de toekomstplannen van Bobbejaanland kan de directeur nog weinig kwijt. Wel zegt hij: "Stilstaan is achteruit gaan in deze wereld." Peeters zou zelf het liefst een spectaculaire attractie zien. Het pretpark is voor budgetten afhankelijk van de Spaanse eigenaar Parques Reunidos.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be