Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Holiday Park Germany

Duits pretpark breekt achtbaan af

31-10-2016, 14.16 uur

Een van de rollercoasters in het Duitse pretpark Holiday Park verdwijnt. Komende winter wordt de wilde muis-achtbaan Holly's Wilde Autofahrt afgebroken. Aanstaande dinsdag is de attractie voor de laatste keer geopend.

Holly's Wilde Autofahrt staat sinds 2010 in Holiday Park. Eerder was de baan te vinden in het Engelse pretpark Dreamland (tot en met 2004) en het Schotse Loudoun Castle (2005 tot en met 2009). Sinds 2014 stond de coaster te koop.

De oranje achtbaan is vijftien meter hoog en 370 meter lang. Passagiers nemen plaats in wagentjes voor vier personen. Een ritje, met een topsnelheid van 45 kilometer per uur, duurt anderhalve minuut. Fabrikant is Maurer Rides uit Duitsland.

Volgend jaar opent Holiday Park het themagebied Holiday Beach Club, met een jetski-molen, een speeltuin en draaimolen met boten.

Meer Holiday Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be